تبلیغات
مطالب اینترنتی - خیار و گوجه فرنگی آلزایمر می آورند!
 
مطالب اینترنتی


محققان عنوان می کنند گوجه فرنگی و خیار حاوی پروتئینی هستند که منجر به ابتلا به آلزایمر می شود.

به گزارش شفاف، دکتر استیون گاندری، محقق از دانشگاه کالیفرنیا، بین زوال حافظه و پروتئین
«لکتین» ارتباطی یافته است. لکتین در خیار، گوجه فرنگی، غلات کامل، سویا،
دانه ها، فلفل، جوانه غلات، سیب زمینی و برخی محصولات لبنی یافت می شود.

به گفته محققان، لکتین برای روده مضر است و می تواند موجب بروز مشکلاتی همچون زوال حافظه شود.

محققان تاثیر لکتین را بر روی انواع گروه خونی آزمایش کردند و دریافتند این پروتئین می تواند نقش مهمی در اختلالات مغزی داشته باشد.

به گفته محققان، این پروتئین بر روی افراد به شکلی متفاوت تاثیر می گذارد و آسیب ناشی از آن به ژنتیک هر فرد بستگی دارد.

محققان
دریافتند بین گروه خونی فرد و این پروتئین ارتباط وجود دارد و امکان
اجتناب از لکتین میسر نیست چراکه برای برخی افراد خوب و برای برخی دیگر مضر
است.

محققان عنوان می کنند لکتین می تواند موجب تغییر بدن، سیستم
ایمنی و میزان خون شود. می تواند گیرنده های انسولین را متوقف کند که به
مرور زمان بر عروق خونی و حتی بر مغز تاثیر می گذارد.

شباهت لکتین
به سایر پروتئین ها در بدن موجب حمله سیستم ایمنی می شود که در نهایت منجر
به واکنش های التهابی در بدن و مشکلاتی در دستگاه گوارش، مغز، اعصاب و
بیماری های خودایمنی می شود.

منبع:مهر



لینک منبع

مطلب خیار و گوجه فرنگی آلزایمر می آورند! در سایت مفیدستان.


لینک منبع و پست :خیار و گوجه فرنگی آلزایمر می آورند!
http://mofidestan.ir/%d8%ae%db%8c%d8%a7%d8%b1-%d9%88-%da%af%d9%88%d8%ac%d9%87-%d9%81%d8%b1%d9%86%da%af%db%8c-%d8%a2%d9%84%d8%b2%d8%a7%db%8c%d9%85%d8%b1-%d9%85%db%8c-%d8%a2%d9%88%d8%b1%d9%86%d8%af/



نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : نویسنده
نویسندگان
جستجو

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :